Fleecetakki True North (miehet)

24,00 € 39,00 €
Saatavuus: Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
7817410
Monikäyttöinen fleecetakki, joka sopii yhtä hyvin niin kesään kuin talven hiihtoretkillekin. Superpehmeää, Antipilling-käsiteltyä fleeceä, joka sekä lämmittää että siirtää pois kosteutta. Kaksi tilavaa, vetoketjutaskua. Joustava nauha hihansuissa. Pystysuoraan sijoitettu rintatasku joustavaa materiaalia.
MATERIAALI: Striped fleece (100 % polyesteriä)
Lisätietoja
Gender Miehet
Materiaali Polyesteri
Ominaisuudet Hyvä hengittävyys
Brand True North
SKU 7817410
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Fleecetakki True North (miehet)

Painata ja brodeeraa vaatteesi!

Haluatko profiloida vaatteesi ja harkitset painatusta tai brodeerausta? Autamme sinua alusta alkaen, kunnes sinulla on valmiit vaatteet käsissäsi. Olemme jo lähes 20 vuoden ajan auttaneet yrityksiä ja yhdistyksiä vaatteiden profiloinnissa. Voit painattaa tai brodeerata useimpiin tuotteisiimme, ja autamme mielellämme koskien sijoittelua, inspiraatiota ja ehdotuksia. Jos yritykselläsi tai yhdistykselläsi ei ole valmiita logoja, back office -osastomme auttaa vektorisoinnissa ja yksinkertaisempien logojen luomisessa. Kun aiot painattaa tai brodeerata, tarvitsemme sinulta logon vektorisoituna PDF- tai EPS -muodossa. Jos sinulla on logo, mutta et ole varma, onko se oikeassa muodossa, autamme tietenkin myös siinä.

Verkkokaupastamme löytyvien tuotteiden lisäksi voimme pyynnöstä myös valmistaa lahjatavaroita, kyniä, sateenvarjoja ja niin edelleen.

Haluatko tietää enemmän tai onko sinulla kysyttävää hinnoittelusta?

Lähetä sähköpostia osoitteeseen posti@deval.fi, niin saat henkilökohtaista apua!