Hybridtakki heijastava Komet (naiset)

40,00 €
Saatavuus: Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
41094-b

Hybriditakin heijastavassa etuosassa on kevyt toppaus, jotta kylmyys ja viima eivät haittaa treeniä. Muut osat on valmistettu joustavasta teknisestä materiaalista, joka poistaa tehokkaasti kos-teutta ja on erittäin hengittävää. Kaksi vetoketjullista sivutaskua.


MATERIAALIN TÄYTE: 90% polyesteriä / 10% elastaania
MUU MATERIAALI: 100% polyesteriä

Lisätietoja
Gender Naiset
Materiaali Polyesteri
Ominaisuudet Heijastin
Brand deVal
SKU 41094-b
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Hybridtakki heijastava Komet (naiset)

Painata ja brodeeraa vaatteesi!

Haluatko profiloida vaatteesi ja harkitset painatusta tai brodeerausta? Autamme sinua alusta alkaen, kunnes sinulla on valmiit vaatteet käsissäsi. Olemme jo lähes 20 vuoden ajan auttaneet yrityksiä ja yhdistyksiä vaatteiden profiloinnissa. Voit painattaa tai brodeerata useimpiin tuotteisiimme, ja autamme mielellämme koskien sijoittelua, inspiraatiota ja ehdotuksia. Jos yritykselläsi tai yhdistykselläsi ei ole valmiita logoja, back office -osastomme auttaa vektorisoinnissa ja yksinkertaisempien logojen luomisessa. Kun aiot painattaa tai brodeerata, tarvitsemme sinulta logon vektorisoituna PDF- tai EPS -muodossa. Jos sinulla on logo, mutta et ole varma, onko se oikeassa muodossa, autamme tietenkin myös siinä.

Verkkokaupastamme löytyvien tuotteiden lisäksi voimme pyynnöstä myös valmistaa lahjatavaroita, kyniä, sateenvarjoja ja niin edelleen.

Haluatko tietää enemmän tai onko sinulla kysyttävää hinnoittelusta?

Lähetä sähköpostia osoitteeseen posti@deval.fi, niin saat henkilökohtaista apua!