Istuintyyny Montauk

15,00 €
Saatavuus: Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
33348-b

Sittdyna med flera funktioner. Rullar man ihop och fäster dragkedjan så får man en trevlig och mjuk kudde. Man kan även koppla samman flera dynor för en längre madrass. Dynan är försedd med en liten ficka perfekt för förvaring. Tillverkad av 600D polyester som är något vattenavvisande.

Material: 600d polyester
Storlek: 41x44 cm

Lisätietoja
Materiaali Polyesteri
Ominaisuudet Vettähylkivä
Brand Vinga
SKU 33348-b
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Istuintyyny Montauk

Painata ja brodeeraa vaatteesi!

Haluatko profiloida vaatteesi ja harkitset painatusta tai brodeerausta? Autamme sinua alusta alkaen, kunnes sinulla on valmiit vaatteet käsissäsi. Olemme jo lähes 20 vuoden ajan auttaneet yrityksiä ja yhdistyksiä vaatteiden profiloinnissa. Voit painattaa tai brodeerata useimpiin tuotteisiimme, ja autamme mielellämme koskien sijoittelua, inspiraatiota ja ehdotuksia. Jos yritykselläsi tai yhdistykselläsi ei ole valmiita logoja, back office -osastomme auttaa vektorisoinnissa ja yksinkertaisempien logojen luomisessa. Kun aiot painattaa tai brodeerata, tarvitsemme sinulta logon vektorisoituna PDF- tai EPS -muodossa. Jos sinulla on logo, mutta et ole varma, onko se oikeassa muodossa, autamme tietenkin myös siinä.

Verkkokaupastamme löytyvien tuotteiden lisäksi voimme pyynnöstä myös valmistaa lahjatavaroita, kyniä, sateenvarjoja ja niin edelleen.

Haluatko tietää enemmän tai onko sinulla kysyttävää hinnoittelusta?

Lähetä sähköpostia osoitteeseen posti@deval.fi, niin saat henkilökohtaista apua!