Ostoehdot

Updated 31/3-2021

OSTOEHDOT
deValin yleiset ehdot ovat sopimus, jonka solmit deVal Finland OY:n (y-tunnus 2471919-1) kanssa. Tilaamalla hyväksyt nämä ehdot. deVal myy tuotteita yksityishenkilöille, yrityksille ja organisaatioille. Hinnat yksityishenkilöille sisältävät arvonlisäveron (24%), mutta eivät toimituskuluja. Hinnat yrityksille ja organisaatioille eivät sisällä arvonlisäveroa (24%), eivätkä toimituskuluja. Mahdollisesta painatuksesta, brodeerauksesta tai muusta käsittelystä veloitetaan erikseen. Valikoima- ja hintatiedot ovat voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien muuttuessa merkittävästi.

PALAUTUS-/VAIHTO-OIKEUS
Jos et ole tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen, sinulla on asiakkaana aina oikeus palauttaa tuote 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Ota kuitenkin huomioon, että asiakas vastaa tuotteen palautuksesta koituvista kuluista. On myös tärkeää huomata, että emme ole vastuussa siitä, miten postiyhtiö käsittelee tilauksia.

Asiakas maksaa palautuskulut, jos tuote vaihdetaan toisen väriseen tai -kokoiseen tuotteeseen. Jos teet kokonaan uuden tilauksen, veloitamme myös toimituskulut. Me vastaamme palautuskuluista, jos tuote tai toimitus on virheellinen.

REKLAMAATIOT
Jos tuote on viallinen tai toimituksessa on tapahtunut virhe, sinulla on luonnollisesti oikeus reklamoida siitä. Täytä tilauksen mukana toimitettu palautuslomake ja lähetä tuotteet takaisin meille tai ota meihin yhteyttä ennen lähetystä niin me maksamme palautuskulut. Jos lähetät tilauksen takaisin kirjeenä (paino alle 2 kg), lähetystä ei voi seurata. Tämä voi tarkoittaa, että korvausta ei makseta, jos lähetys katoaa. Tämän vuoksi suosittelemme käyttämään palautuksissa lähetystapaa, johon kuuluu lähetystunnus (kirjattu kirje tai paketti). Säilytä lähetystunnus, kunnes palautuksesi on käsitelty. Saatuamme tuotteen takaisin ja todettuamme, että se on viallinen, palautamme viallisen tuotteen hinnan sekä korvaamme toimituskulut 6.20€ (sis. alv) saakka hyvityslaskulla.

MAKSUEHDOT
Sivulla deval.fi on monia eri maksutapoja. Myynti deval.fi- sivulla on vain yksityisasiakkaille. Yritysasiakkaat ohjataan sivulle yritys.deval.fi. Yhteistyössä Walley kanssa tarjoamme laskumaksamista, osamaksua, korttimaksua ja tiliveloitusta. Antamalla tietosi kassalla hyväksyt Walley maksuehdot. Klikkaamalla ”OSTA” hyväksyt deValin yleisetostoehdot. Kun olet tunnistautunut, näyttää Walley sinulle tarjottavat maksuvaihtoehdot. Laskulla maksaminen on valittuna oletuksena, mutta voit valita halutessasi myös jonkun muun vaihtoehdoista. Kaikki yhteydenotot ja kysymykset koskien maksamista tulee ohjata suoraan Walley.

TOIMITUSEHDOT
Tilatut tuotteet lähetetään PostNord-toimituksina, ellei toisin ole sovittu. Voit myös valita toimituksen suoraan ovelle tai voit noutaa pakettisi lähimmästä PostNordin noutopisteestä. Paketin enimmäispaino on tällöin enintään 20 kg. Hinnat ovat varastohintoja (ostaja maksaa toimituskulut).

Toimitamme tilaukset yleensä viikon tai kahden sisällä tilauksen saapumisesta. Toimitusajat voivat olla pidemmät heti kuvaston julkaisun jälkeen. Jos tuotetta ei ole varastossa, se toimitetaan jälkikäteen, jos jälkitoimituksen arvo ylittää 25 euroa. Toimituksen arvioidaan tapahtuvan kohtuullisessa ajassa. Sinulla on luonnollisesti oikeus perua tilaus saatuasi tiedon jälkitoimituksesta.

Tilauksen tai tilausvahvistuksen yhteydessä annettu toimitusaika kertoo, milloin toimituksen arvioidaan lähtevän varastostamme. Emme ota vastuuta muiden toimijoiden vaikutuksesta toimitusaikaan. Jos asiakas ei maksa tai ota tuotteita vastaan, perimme toimitus-, palautus- ja käsittelykuluja yhteensä 30 euron arvosta. Tilaa vieviin lähetyksiin lisätään myös hinnaston mukainen lisämaksu.

TOIMITUSKULUT
Toimituskulut ovat 8 € per paketti tai 180 € kuormalavasta (maks. 16 pakettia) ja ne lisätään tilauksen loppuhintaan.

KAMPANJAT / TARJOUKSET
Jos kampanjan yhteydessä tilattuja tuotteita palautetaan ja asiakasta laskutetaan vain yhdestä tuotteesta, laskutetaan kampanjatuotteen markkina-arvo.

LUOTTOTIETOJEN TARKASTUS
Tekemäämme luottotietojen tarkastusta ei rekisteröidä mihinkään julkiseen rekisteriin eikä se ole muiden yritysten tai henkilöiden nähtävillä.

FORCE MAJEURE
deVal Finland OY ei ole velvollinen hoitamaan tämän sopimuksen mukaisia velvoitteitaan, mikäli olosuhteet estävät niiden suorittamisen. Tällaisia olosuhteita ovat viranomaisten toimenpiteet tai laiminlyönnit, uusi tai muuttunut lainsäädäntö, työmarkkinakonfliktit, saarto, tulipalo, tulva, sabotaasi tai suuremmat onnettomuudet. Force Majeure -olosuhteisiin sisältyvät viranomaispäätökset, joilla on kielteinen vaikutus markkinoihin tai tuotteisiin. Tällaisia ovat esim. päätökset varoitusteksteistä, myyntikielto ym. tai markkinoiden epätavallinen heikentyminen.

MUUTA
Ilmoitamme poliisille kaikki petokset ja tietomurrot sekä sellaisten yritykset. Pidätämme oikeuden hylätä tilauksesi tai peruuttaa ostoksesi, mikäli epäilemme petosta, tietomurtoa tai muuta sivustomme väärinkäyttöä.

Emme vastaa kirjeitse lähetetyistä rahoista, shekeistä tai postimerkeistä. Kuvissa näkyvä väri voi valokuvan värintoistoon liittyvistä ja teknisistä syistä poiketa tuotteiden todellisesta väristä.

Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja emmekä vastaa teknisistä tai inhimillistä syistä johtuvista virheellisistä tiedoista (esim. 0:- hinnoista).

Tilaa osoitteessa www.deval.fi.

YRITYSTIEDOT
deVal Finland OY
Y-tunnus 2471919-1
PL 3710
00002 Helsinki