Peitto OT

20,00 €
Saatavuus: Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
5014011
Makuupussin mallinen peitto, joka sopii erinomaisesti kesään tai sisätiloihin, jolloin makuupussi on liian kuuma. Mainio, jos on pieniä lapsia. Kaksi peittoa voidaan yhdistää yhdeksi isoksi.

Mukavuuslämpötila: +12 astetta
Äärilämpötila: +3 astetta
Paino: 1000 g
MATERIAALI: Ulkomateriaali polyesteriä 210T. Täyte Hollow-fil, 100 % polyesteriä 200.
KOKO: 175 x 70 cm.
Lisätietoja
Materiaali Polyesteri
Brand THE OREGON TRAIL
SKU 5014011
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Peitto OT

Painata ja brodeeraa vaatteesi!

Haluatko profiloida vaatteesi ja harkitset painatusta tai brodeerausta? Autamme sinua alusta alkaen, kunnes sinulla on valmiit vaatteet käsissäsi. Olemme jo lähes 20 vuoden ajan auttaneet yrityksiä ja yhdistyksiä vaatteiden profiloinnissa. Voit painattaa tai brodeerata useimpiin tuotteisiimme, ja autamme mielellämme koskien sijoittelua, inspiraatiota ja ehdotuksia. Jos yritykselläsi tai yhdistykselläsi ei ole valmiita logoja, back office -osastomme auttaa vektorisoinnissa ja yksinkertaisempien logojen luomisessa. Kun aiot painattaa tai brodeerata, tarvitsemme sinulta logon vektorisoituna PDF- tai EPS -muodossa. Jos sinulla on logo, mutta et ole varma, onko se oikeassa muodossa, autamme tietenkin myös siinä.

Verkkokaupastamme löytyvien tuotteiden lisäksi voimme pyynnöstä myös valmistaa lahjatavaroita, kyniä, sateenvarjoja ja niin edelleen.

Haluatko tietää enemmän tai onko sinulla kysyttävää hinnoittelusta?

Lähetä sähköpostia osoitteeseen posti@deval.fi, niin saat henkilökohtaista apua!