Pikeepaita Brian

18,00 € 18,00 €
Saatavuus: Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
7850458-b

Klassinen pikeepaita joustomateriaalia, ribattu kaulus. Kaksi nappia edessä ja ribatut hihansuut. Pieni brodeerattu merkki rintamuksessa. Pyöristetyt sivut ja hieman pidempi takakappalek.

MATERIAALI: 95% puuvillaa / 5% spandexia

Lisätietoja
Gender Unisex
Materiaali Puuvilla, Spandex
Brand Marine
SKU 7850458-b
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pikeepaita Brian

Painata ja brodeeraa vaatteesi!

Haluatko profiloida vaatteesi ja harkitset painatusta tai brodeerausta? Autamme sinua alusta alkaen, kunnes sinulla on valmiit vaatteet käsissäsi. Olemme jo lähes 20 vuoden ajan auttaneet yrityksiä ja yhdistyksiä vaatteiden profiloinnissa. Voit painattaa tai brodeerata useimpiin tuotteisiimme, ja autamme mielellämme koskien sijoittelua, inspiraatiota ja ehdotuksia. Jos yritykselläsi tai yhdistykselläsi ei ole valmiita logoja, back office -osastomme auttaa vektorisoinnissa ja yksinkertaisempien logojen luomisessa. Kun aiot painattaa tai brodeerata, tarvitsemme sinulta logon vektorisoituna PDF- tai EPS -muodossa. Jos sinulla on logo, mutta et ole varma, onko se oikeassa muodossa, autamme tietenkin myös siinä.

Verkkokaupastamme löytyvien tuotteiden lisäksi voimme pyynnöstä myös valmistaa lahjatavaroita, kyniä, sateenvarjoja ja niin edelleen.

Haluatko tietää enemmän tai onko sinulla kysyttävää hinnoittelusta?

Lähetä sähköpostia osoitteeseen posti@deval.fi, niin saat henkilökohtaista apua!