Reppu Stevik 15L

16,00 €
Saatavuus: Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
5007904
Tyylikäs reppu, jossa on käytännöllinen sisäänrakennettu istuinalusta sekä monia käytännöllisiä taskuja, on täydellinen retkille tai arjen menoihin. Nahkaiset yksityiskohdat ja brodeerattu logo.

MITAT STEVIK SMALL
Tilavuus: 15L
Pituus: 34 cm
Leveys: 24 cm
Syvyys: 10 cm
Lisätietoja
Brand 2117 of Sweden
SKU 5007904
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Reppu Stevik 15L

Painata ja brodeeraa vaatteesi!

Haluatko profiloida vaatteesi ja harkitset painatusta tai brodeerausta? Autamme sinua alusta alkaen, kunnes sinulla on valmiit vaatteet käsissäsi. Olemme jo lähes 20 vuoden ajan auttaneet yrityksiä ja yhdistyksiä vaatteiden profiloinnissa. Voit painattaa tai brodeerata useimpiin tuotteisiimme, ja autamme mielellämme koskien sijoittelua, inspiraatiota ja ehdotuksia. Jos yritykselläsi tai yhdistykselläsi ei ole valmiita logoja, back office -osastomme auttaa vektorisoinnissa ja yksinkertaisempien logojen luomisessa. Kun aiot painattaa tai brodeerata, tarvitsemme sinulta logon vektorisoituna PDF- tai EPS -muodossa. Jos sinulla on logo, mutta et ole varma, onko se oikeassa muodossa, autamme tietenkin myös siinä.

Verkkokaupastamme löytyvien tuotteiden lisäksi voimme pyynnöstä myös valmistaa lahjatavaroita, kyniä, sateenvarjoja ja niin edelleen.

Haluatko tietää enemmän tai onko sinulla kysyttävää hinnoittelusta?

Lähetä sähköpostia osoitteeseen posti@deval.fi, niin saat henkilökohtaista apua!

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista