Reppujakkara

Saatavuus: Ei varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
5005011
Edullinen reppujakkara pehmustetulla istuimella Oregon Traililta. Kaksi sivutaskua termospullolle ja pikkutavaroille sekä suuri etutasku, jossa on tilaa sadetakille, eväspussille tai muille helposti käsillä pidettäville tavaroille. Reppu on vahvaa pvc-päällysteistä polyesterikangasta. Repun tilavuus noin 30 l.

Koko: Istuinkorkeus xx cm.
Materiaali: 100 % polyesteriä / Mustaksi lakattua metallia.
Lisätietoja
Materiaali Polyesteri
Brand THE OREGON TRAIL
SKU 5005011
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Reppujakkara

Painata ja brodeeraa vaatteesi!

Haluatko profiloida vaatteesi ja harkitset painatusta tai brodeerausta? Autamme sinua alusta alkaen, kunnes sinulla on valmiit vaatteet käsissäsi. Olemme jo lähes 20 vuoden ajan auttaneet yrityksiä ja yhdistyksiä vaatteiden profiloinnissa. Voit painattaa tai brodeerata useimpiin tuotteisiimme, ja autamme mielellämme koskien sijoittelua, inspiraatiota ja ehdotuksia. Jos yritykselläsi tai yhdistykselläsi ei ole valmiita logoja, back office -osastomme auttaa vektorisoinnissa ja yksinkertaisempien logojen luomisessa. Kun aiot painattaa tai brodeerata, tarvitsemme sinulta logon vektorisoituna PDF- tai EPS -muodossa. Jos sinulla on logo, mutta et ole varma, onko se oikeassa muodossa, autamme tietenkin myös siinä.

Verkkokaupastamme löytyvien tuotteiden lisäksi voimme pyynnöstä myös valmistaa lahjatavaroita, kyniä, sateenvarjoja ja niin edelleen.

Haluatko tietää enemmän tai onko sinulla kysyttävää hinnoittelusta?

Lähetä sähköpostia osoitteeseen posti@deval.fi, niin saat henkilökohtaista apua!