Selkäsuojaliivi Zolo

75,00 €
Saatavuus: Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
1592003
Zolon liivimallinen selkäsuoja vyötärövyöllä. Levy suojaa selkää niskasta aina häntäluuhun saakka, ja pehmusteet vatsalla antavat kevyempää suojaa. Tarrakiinnitys vyötäröllä, rinnassa logo ja täyspitkä vetoketju. Selkäpuolen toppaus on pesunkestävä. Sertifioitu standardin EN1621-2 Level 1 mukaan
Koot:
S = 152–164 cm,
M = 164–178 cm,
L = 178–188 cm,
XL = 188–200 cm.
Lisätietoja
Gender Unisex
Brand Zolo
SKU 1592003
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Selkäsuojaliivi Zolo

Painata ja brodeeraa vaatteesi!

Haluatko profiloida vaatteesi ja harkitset painatusta tai brodeerausta? Autamme sinua alusta alkaen, kunnes sinulla on valmiit vaatteet käsissäsi. Olemme jo lähes 20 vuoden ajan auttaneet yrityksiä ja yhdistyksiä vaatteiden profiloinnissa. Voit painattaa tai brodeerata useimpiin tuotteisiimme, ja autamme mielellämme koskien sijoittelua, inspiraatiota ja ehdotuksia. Jos yritykselläsi tai yhdistykselläsi ei ole valmiita logoja, back office -osastomme auttaa vektorisoinnissa ja yksinkertaisempien logojen luomisessa. Kun aiot painattaa tai brodeerata, tarvitsemme sinulta logon vektorisoituna PDF- tai EPS -muodossa. Jos sinulla on logo, mutta et ole varma, onko se oikeassa muodossa, autamme tietenkin myös siinä.

Verkkokaupastamme löytyvien tuotteiden lisäksi voimme pyynnöstä myös valmistaa lahjatavaroita, kyniä, sateenvarjoja ja niin edelleen.

Haluatko tietää enemmän tai onko sinulla kysyttävää hinnoittelusta?

Lähetä sähköpostia osoitteeseen posti@deval.fi, niin saat henkilökohtaista apua!