Softshell-takki Nomi

70,00 €
Saatavuus: Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
7911122
Softshell -takki, joka on Aquatex -kalvomateriaalia, mikä tekee vaatteesta sekä tuulta että vettä hylkivän. Pehmusteet useissa paikoissa lisäävät lämpöä viileämmissä lämpötiloissa. Takissa on hyvä hengittävyys ja sitä on mukava käyttää sellaisenaan tai toisen takin alla välikerroksena. Mikrofleeceä sisäpuolelta. Säädettävät hihansuut ja kiristysnauha alareunassa.
Säädettävä / irrotettava huppu.

MATERIAALI: 100% polyesteriä. 330 D Fleece, AquaTex 5.000
Lisätietoja
Gender Naiset
Materiaali Polyesteri
Ominaisuudet Hyvä hengittävyys, Vettähylkivä, Tuultahylkivä, Quick dry
Brand True North
SKU 7911122
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Softshell-takki Nomi

Painata ja brodeeraa vaatteesi!

Haluatko profiloida vaatteesi ja harkitset painatusta tai brodeerausta? Autamme sinua alusta alkaen, kunnes sinulla on valmiit vaatteet käsissäsi. Olemme jo lähes 20 vuoden ajan auttaneet yrityksiä ja yhdistyksiä vaatteiden profiloinnissa. Voit painattaa tai brodeerata useimpiin tuotteisiimme, ja autamme mielellämme koskien sijoittelua, inspiraatiota ja ehdotuksia. Jos yritykselläsi tai yhdistykselläsi ei ole valmiita logoja, back office -osastomme auttaa vektorisoinnissa ja yksinkertaisempien logojen luomisessa. Kun aiot painattaa tai brodeerata, tarvitsemme sinulta logon vektorisoituna PDF- tai EPS -muodossa. Jos sinulla on logo, mutta et ole varma, onko se oikeassa muodossa, autamme tietenkin myös siinä.

Verkkokaupastamme löytyvien tuotteiden lisäksi voimme pyynnöstä myös valmistaa lahjatavaroita, kyniä, sateenvarjoja ja niin edelleen.

Haluatko tietää enemmän tai onko sinulla kysyttävää hinnoittelusta?

Lähetä sähköpostia osoitteeseen posti@deval.fi, niin saat henkilökohtaista apua!