Urheilulasit R100

24,00 € 44,00 €
Saatavuus: Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
1559010
Republic R100 ovat kevyet ja mukavat aurinkolasit intensiivisiin ulkoilma-aktiviteetteihin, joissa tyylikäs design. Aurinkolaseissa on säädettävät nenätyynyt ja kumivahvikkeet sankojen päissä, jotta ne pysyvät hyvin paikoillaan. Malli sopii moniin eri lajeihin, kuten maastohiihtoon, juoksuun, pyöräilyyn ja muihin vaativiin lajeihin. R100 on valmistettu kevyestä ja joustavasta materiaalista, mukana myös toinen pari linssejä vaihteleviin sääolosuhteisiin.

• UV-suoja
• Mukana toinen pari kontrastilinssejä
• Linssit valmistettu särkymättömästä PC Polycarbonate -materiaalista
• Säädettävät nenätyynyt
• Suojakotelo, jossa taskut toisille linsseille
• Säädettävä hihna
Lisätietoja
Gender Unisex
Brand Republic
SKU 1559010
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Urheilulasit R100

Painata ja brodeeraa vaatteesi!

Haluatko profiloida vaatteesi ja harkitset painatusta tai brodeerausta? Autamme sinua alusta alkaen, kunnes sinulla on valmiit vaatteet käsissäsi. Olemme jo lähes 20 vuoden ajan auttaneet yrityksiä ja yhdistyksiä vaatteiden profiloinnissa. Voit painattaa tai brodeerata useimpiin tuotteisiimme, ja autamme mielellämme koskien sijoittelua, inspiraatiota ja ehdotuksia. Jos yritykselläsi tai yhdistykselläsi ei ole valmiita logoja, back office -osastomme auttaa vektorisoinnissa ja yksinkertaisempien logojen luomisessa. Kun aiot painattaa tai brodeerata, tarvitsemme sinulta logon vektorisoituna PDF- tai EPS -muodossa. Jos sinulla on logo, mutta et ole varma, onko se oikeassa muodossa, autamme tietenkin myös siinä.

Verkkokaupastamme löytyvien tuotteiden lisäksi voimme pyynnöstä myös valmistaa lahjatavaroita, kyniä, sateenvarjoja ja niin edelleen.

Haluatko tietää enemmän tai onko sinulla kysyttävää hinnoittelusta?

Lähetä sähköpostia osoitteeseen posti@deval.fi, niin saat henkilökohtaista apua!