Gummistövel Naven (låg)

24,00 €
Saatavuus: Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
6205450-c

Vattentäta stövlar i stilren bootsliknande design. Passar lika på på väg till jobbet som promenaden i skogen. Stövlarna är ankelhöga med ett dekorativt spänne vid vristen. Gummimaterial.

OBS! kolla gärna storlektabellen nedan och jämför med. Stöveln kan upplevas som lite större i storleken än vanliga skor, detta för att ha möjlighet att få plats med tjockare strumpor och raggsockar.

Längd:

Strl.36 = 230mm
Strl.37 = 240mm
Strl.38 = 247mm
Strl.39 = 255mm
Strl.40 = 262mm
Strl.41 =274mm

Gummistövel Naven finns även med högt skaft, se art. 6205451
Lisätietoja
Gender Unisex
Materiaali Kumi
Ominaisuudet Vedenpitävä, Tuulenpitävä
Brand Marine
SKU 6205450-c
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Gummistövel Naven (låg)

Painata ja brodeeraa vaatteesi!

Haluatko profiloida vaatteesi ja harkitset painatusta tai brodeerausta? Autamme sinua alusta alkaen, kunnes sinulla on valmiit vaatteet käsissäsi. Olemme jo lähes 20 vuoden ajan auttaneet yrityksiä ja yhdistyksiä vaatteiden profiloinnissa. Voit painattaa tai brodeerata useimpiin tuotteisiimme, ja autamme mielellämme koskien sijoittelua, inspiraatiota ja ehdotuksia. Jos yritykselläsi tai yhdistykselläsi ei ole valmiita logoja, back office -osastomme auttaa vektorisoinnissa ja yksinkertaisempien logojen luomisessa. Kun aiot painattaa tai brodeerata, tarvitsemme sinulta logon vektorisoituna PDF- tai EPS -muodossa. Jos sinulla on logo, mutta et ole varma, onko se oikeassa muodossa, autamme tietenkin myös siinä.

Verkkokaupastamme löytyvien tuotteiden lisäksi voimme pyynnöstä myös valmistaa lahjatavaroita, kyniä, sateenvarjoja ja niin edelleen.

Haluatko tietää enemmän tai onko sinulla kysyttävää hinnoittelusta?

Lähetä sähköpostia osoitteeseen posti@deval.fi, niin saat henkilökohtaista apua!