Zolo selkäsuoja ABS

80,00 €
Saatavuus: Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
1592002
Zolon klassinen selkäsuoja aikuisille. Suojaa selkää niskasta aina häntäluuhun saakka. Suojassa on suuri selkälevy sekä tarranauhalla kiinnitettävä vyö vyötäröllä. Suojan kokoa voi säätää rinnan päällä olevan pikalukon ja olkahihnojen avulla. Suojaa erittäin hyvin ja on mukava päällä. Selkäpuolen toppaus on pesunkestävä. Sertifioitu standardin EN1621-2 Level 1 mukaan
Koot:
S = 152–164 cm,
M = 164–178 cm,
L = 178–188 cm,
XL = 188–200 cm.
Lisätietoja
Gender Unisex
SKU 1592002
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Zolo selkäsuoja ABS

Painata ja brodeeraa vaatteesi!

Haluatko profiloida vaatteesi ja harkitset painatusta tai brodeerausta? Autamme sinua alusta alkaen, kunnes sinulla on valmiit vaatteet käsissäsi. Olemme jo lähes 20 vuoden ajan auttaneet yrityksiä ja yhdistyksiä vaatteiden profiloinnissa. Voit painattaa tai brodeerata useimpiin tuotteisiimme, ja autamme mielellämme koskien sijoittelua, inspiraatiota ja ehdotuksia. Jos yritykselläsi tai yhdistykselläsi ei ole valmiita logoja, back office -osastomme auttaa vektorisoinnissa ja yksinkertaisempien logojen luomisessa. Kun aiot painattaa tai brodeerata, tarvitsemme sinulta logon vektorisoituna PDF- tai EPS -muodossa. Jos sinulla on logo, mutta et ole varma, onko se oikeassa muodossa, autamme tietenkin myös siinä.

Verkkokaupastamme löytyvien tuotteiden lisäksi voimme pyynnöstä myös valmistaa lahjatavaroita, kyniä, sateenvarjoja ja niin edelleen.

Haluatko tietää enemmän tai onko sinulla kysyttävää hinnoittelusta?

Lähetä sähköpostia osoitteeseen posti@deval.fi, niin saat henkilökohtaista apua!